Robert Hellgren | Entreprenör

Ni är varmt välkommen
till byggentreprenör
Robert Hellgrens hemsida

Robert Hellgren´s yrkeskarriär inom bygg och fastigheter

Jag brinner för att utveckla bostäder och fastigheter. Med över 28 år i bygg och fastighetsbranschen så besitter jag stor erfarenhet och kunskap. Varit med både uppgång och fall, men ser positivt på framtiden och ser idag ett stort behov på inte minst hyresrätter i samhället. Min långa erfarenhet kommer väl till pass, inför dagens och morgondagens utmaningar i branschen.

Att ge god service och överträffa människors förväntningar har varit en röd tråd genom hela min karriär i byggbranschen. Jag har utvecklat ett servicepräglat tankesätt som idag är en mycket naturlig del av mig. Jag ställer krav på mig själv och min omgivning att alltid förmå det bästa.

Det viktigaste i mötet med kunden är i min mening att snabbt etablera en relation och att både lyssna in och kunna komma med förslag till kunden utifrån detta. Att jag dessutom snabbt lär känna mina kollegor gör att jag enkelt blir en del av ett team.

Jag är bra på att bygga relationer. Jag har haft ledande roller i min yrkeskarriär som byggentreprenör eller fastighetsbranschen och van att leda. En viktig del av att inneha ledarrollen i en grupp är enligt min åsikt att kunna inspirera andra vilket är extremt viktigt inom bygg.

Jag är en person vars inre drivkraft och engagemang är synlig, vad jag än tar för mig. Att driva projekt inom bygg och fastigheter är något jag är bra på. Det är lätt för andra att haka på och jag har flera exempel på hur jag genom mina kunskaper, drivet projekt i mål och hållit utsatta tider och budgetar, vilket inte alltid är det lättaste inom bygg.

Min erfarenhet och referenser på projekt sträcker sig över 30 års erfarenhet. Att utföra mina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt inom byggbranschen är väldigt viktigt för mig. För mig är det viktigt att inte förbli stillasittande i mitt jobb. Jag vill att det alltid ska finnas rörelse framåt, att något är på gång, eller något förändras till det bättre.

Min positiva attityd och proaktiva arbetssätt smittar lätt av sig till min omgivning. Jag är ordningsam och självgående. Jag utvecklas ständigt och om det dyker upp ett problem ser jag helt enkelt till att lösa det.

En styrka hos mig också är att jag sällan ger upp, trots svårigheter. Jag brukar som en envis åsna till slut få saker i mål. Jag jobbar medvetet mot utsatta mål, och gillar utmaningar, där jag gärna får vara lite den som utmanar dom stora jättarna inom fastighetsbranschen.

Jag nedslås inte av ett nej tack , utan knyter näven i fickan och kommer igen på ett eller annat sätt. Jag är en douer som levererar där andra misslyckas eller kanske har givit upp. Min energi tar inte slut, och min vinnare insikt kommer från unga år där jag spelade ishockey, vilket jag har nytta av inom bygg och fastighetsbranschen.

Min privata sida av Robert Hellgren

Privat är jag starkt engagerad i mina barns fritidsaktiviteter med allt från ishockey till ridning. Familjen är aktiva skidåkare, och uppskattar resor utomlands. Med tre barn Oscar, Ludwig och Mathilda, så har vi en trygg familj som uppskattar vardagen.

Att se sina barn växa upp och vara med deras utveckling är både något jag och min fru Pernilla uppskattar. Åren går så fort och det gäller ge sig tid att vara närvarande vilket vi är som föräldrar.

Samtliga våra barn har en bra utveckling både i skolan och inom idrott, vilket vi är extremt stolta över. Dom har lärt sig ödmjukhet och förståelse och positiv syn.   

Jag brinner för samhällsfrågor och är aktiv på sociala medier med min åsikt om så krävs eller känns rätt. Mitt motto är att alla kan göra något bättre idag och imorgon, gårdagen går tyvärr inte att ändra på.

Ni är varmt välkommen till min privata hemsida om Robert Hellgren, i all djungel som finns därute på internet. Ni kan även följa mig på följande sociala medier:

Blogg: https://roberthellgrennews.blogg.se

Twitter: https://twitter.com/RobertHellgren2

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/robert-karl-hellgren-27160074

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005378595822

Instagram: https://www.instagram.com/hellgren_robert/

Hemsida: roberthellgren.se

Personlig Information

Förnamn Robert Karl
Efternamn Hellgren
Född 1971-04-06
Födelseort Stockholm

Familjeinformation

Familj Pernilla Hellgren (1972) , Oscar Hellgren ( 2002) , Ludwig Hellgren (2007) och Mathilda Hellgren (2011)
Bor Solna, Stockholm

Professionell information

Utbildning 3-årig ekonomisk , Kungsholmens gymnasium (1989-1991)
Historia, Ekonomisk Historia och Företags Ekonomi, Stockholms Universitet (1991-1994)
Arbete Borstaden AB, Borgstaden Förvaltning AB, OLM Holding AB, OLM Fastigheter, Sveabyggen AB, Aros Fondkommission, Montagu Fondkommission
Idrott Hockey: Sundbybergs Hockey , Spånga Hockey, Göta Hockey och Väsby Hockey
Fotboll: DIF, Spånga IF
Tränare AIK-02
Jag drivs av ett stort samhälls ansvar med bostäder som fokus. Med över 25 års erfarenhet av bygg och fastigheter har jag fått stor erfarenhet av hela byggprocessen. Fritiden ägnar jag gärna åt mina barn och skidåkning.